Manifestacija „Čari zime” u Brčkom prvi put je započela 2019. godine i
privukla mnoge posjetioce iz svih gradova BiH ali i
regiona. Kabinet gradonačelnika nastavlja tradiciju zimske manifestacije „Čari zime u Brčko distriktu BiH“ koja će i ove godine biti održana na gradskom trgu,
uz poštovanje epidemioloških mjera i uz redukovan program.

Ovo je prilika da u zimskom periodu upotpunimo prazničnu atmosferu i s optimizmom uđemo u novu, 2022. godinu. Prilika je ovo i za male preduzetnike da izlože svoje proizvode, novogodišnje delicije, umjetnine, suvenire i ostalu ponudu prilagođenu novogodišnjim praznicima.

01

Čari zime 2021./2022.

Manifestacija „Čari zime“ namijenjena je svim uzrastima koji će u periodu od 17 do 21 sat, uz niz radionica za najmlađe, muzički program, prezentaciju proizvoda firmi, nevladinih organizacija i udruženja, moći da uživaju u duhu praznika.

Izlagači

Suveniri

Raznovrsni program

Pogledaj program

Praznična atmosfera

Očekuje vas vrhunska tradicionalna gastronomska ponuda, delicije, suveniri kao i niz zabavnih koncerata, dok će se za dobru atmosferu na dočeku Nove godine na trgu pobrinuti Nina Badrić.

Klizalište

Klizalište koje će biti postavljeno u centru grada biće jedna od najljepših novogodišnjih atrakcija u gradu. Najviše će razveseliti najmlađe, a  neizostavne su i zimske kućice, bogata ugostiteljska ponuda, koncerti, izložbe i predstave.

Vijesti

U nadi da ćemo u 2022. godini imati više razloga  za zadovoljstvo te da ćemo u saradnji s realnim sektorom i našim sugrađanima zajednički prebroditi ovu krizu i vratiti se u normalne tokove života,  pozivamo građane da poštujući mjere zaštite, čuvajući sebe i druge, uživaju u duhu praznika.

Zimska čarolija

Trg Mladih, Brčko
05.12. 2021. – 31.01.2022.
17:00 – 21:00 sati

Pokrovitelj – Vlada Brčko distrikta BiH